Bătălia dintre servicii a fost anticipată | Dragusanul.ro

Bătălia dintre servicii a fost anticipată

COZMACIUC CRISTIAN STEFAN

*

Pentru că urmăresc şi eu mareea mediatică a războiului cumplit, care se desfăşoară între facţiunile serviciilor secrete româneşti şi străine pentru avuţia României, mi-am amintit că, în urmă cu 22 de ani, adică în 1995, tânărul din imaginea de mai sus, pe nume Cristian Ştefan Cozmaciuc, anticipase milimetric ceea ce se întâmplă astăzi, contrariindu-i pe unii, înspăimântându-i pe alţii şi lăsându-ne pe toţi fără de viitor. În 1995, când toţi eram revoltaţi de prorocirea lui Brucan, conform căreia unui “popor stupid” ca al nostru îi vor fi necesare două decenii, ca să se trezească la realitate şi să devină un popor democratic, lucram o carte, “Drumul spre succes”, drept mărturie a începuturilor noului capitalism în România. Am stat la poveşti cu mulţi, mulţi oameni de afaceri din judeţ, ba şi cu membrii familiilor lor, încercând să înţeleg dacă, prin ei, poporul acesta va renaşte sau se va prăbuşi din rău în mai rău.

*

Printre alţii, am discutat şi cu fiul lui Constantin Cozmaciuc, care m-a dezarmat “cu câteva observaţii lucide, dar care au scăpat chiar şi celor mai vigilenţi observatori ai vieţii noastre sociale”, printre care cea referitoare la faptul că România va avea nevoie de minimum 40 de ani până la intrarea în normalitate, pentru că după jefuirea ţării, prădătorii se vor război între ei. Taman ce se întâmplă astăzi, când nu doar nişte individualităţi (Coldea, Kovesi vs Ghiţă, Ponta), ci două mafii uriaşe distrug România, pentru a şi-o smulge din mâini unii altora.

*

 Nu este în intenţia mea de a comenta războiul la zi dintre mafiile politico-securiste de astăzi, un război devastator, care are va avea o singură victimă: Neamul Românesc. Eu doar vreau să vă arăt că un om tânăr (şi câţi alţii ca el, probabil, dar fără probe precum cele care urmează) a anticipat corect dezastrul României viitoare, rămânând, totuşi, în ţară, deşi ar fi preferat să se încoloneze între milioanele de români, care au plecat, unde au văzut cu ochii, cât mai departe de mafiile Coldea vs Ghiţă:

*

COZMACIUC text 1

COZMACIUC text 2

COZMACIUC text 3

COZMACIUC coperta