Băsescu şi Ponta, în "coabitare" agraro-turistică | Dragusanul.ro

Băsescu şi Ponta, în “coabitare” agraro-turistică

 

Base po 1        Obişnuit cu plesneala şi cu vorbele spuse la plesneală, dar pe care Securitatea DNA le respectă ca pe Evanghelie, preşedintele Traian Băsescu, profitând că Ponta umblă hai-hui, prin Asia, după investitori, zvârle cu cepe degerate, sperând să le înlăcrimeze măcar pe babele rustice din târgurile patriei:

 

         “Tare mă tem că s-a întâmplat, zilele acestea, sper să nu fie aşa, vom vedea. Ar trebui, dacă suntem responsabili (haida-deh!  Şi nici măcar nu roşeşte, când dă asta pe gură! – n.n.), ca nimeni să nu mai mişte nici un centimetru pătrat de pământ de la institutul de cercetare. Mă tem că, zilele acestea, vreo 2.00-2.500 de hectare s-au mutat, iarăşi, pe nu ştiu unde”.

 

         Chestia asta tălâmbă se cheamă “declaraţie politică”. Va urma “declaraţia securistică DNA”.

 

         Între timp, junele Ponta, care tocmai şi-a depus şezutul de coană-mare undeva, dincolo de Ciomolunga şi Everest (sic! – ştiu că-i tot una, dar ei nu ştiu), miştocăreşte la mâna a treia:

                                                                                                                                            Base po 2

         “Dacă domnul preşedinte Băsescu s-a apucat de strategii agricole, înseamnă că se pregăteşte pentru funcţia de prim-ministru, că nu are nici o legătură Preşedenţia cu agricultura”.

 

         Replici stupide, golăneşti, şmecherii naive de prostit electoratul şi o desuetă campanie electorală permanentă şi fără de sfârşit. Ăştia ne conduc, şi oricât i-am tot roti noi la guvernare, tot “ăştia” rămân!

 

         Să se mai mire cineva că o ducem atât de prost, când, de fapt, doar prostie producem în spaţiul aparent responsabil al administrării statului?