Băişanu introduce CARDideologia în Suceava | Dragusanul.ro

Băişanu introduce CARDideologia în Suceava

Băişanu: Pentru un vot, vă dau şi cardul capital cultural european!...

Băişanu: Pentru un vot, vă dau şi cardul capital cultural european!…

*

Deputatul PNL de Suceava Alexandru Băişanu a prezentat ieri, în cadrul unei conferinţe de presă, un proiect pe care îl susţine şi care, în urma implementării lui, ar reduce semnificativ cheltuielile sucevenilor. Alexandru Băişanu a spus că acest proiect este „Cardul Urban”, un card gratuit de reduceri care va putea fi folosit la agenţii economici care vor intra în acest sistem de reduceri. Băişanu a spus că de acest card vor putea beneficia toţi sucevenii, putând fi comandat pe internet, pe adresa sa de Facebook sau la secretariatul cabinetului său de parlamentar din incinta Palatului Administrativ din Suceava, livrarea lui urmând să se facă în maxim şapte zile lucrătoare. El a explicat că proiectul „Cardul Urban” va fi administrat de o fundaţie non-profit.

*

„Posesorii acestui card vor putea achiziţiona produse sau servicii de la agenţii economici din municipiul Suceava care se vor înscrie în program, cu reduceri afişate şi asumate de aceştia. Pentru a se înscrie în program agenţii economici vor trebui să practice reduceri de minim 5%, valoarea maximă urmând să fie stabilită de aceştia”, a mai spus Băişanu. El a arătat că reducerile şi magazinele care le practică vor fi anunţate pe site-ul www.cardurban.ro, urmând ca în viitor să fie publicată şi o broşură cu aceste informaţii şi să fie realizată şi o aplicaţie pentru telefoanele mobile.

*

Deputatul PNL de Suceava a declarat că firmele care vor să se înscrie în acest proiect nu vor trebui să plătească nici un comision, ci doar să completeze o fişă şi un contract de colaborare cu fundaţia care va administra proiectul „Cardul Urban” (Monitorul de Suceava).