Asta da, mişcare po-pulară! | Dragusanul.ro

Asta da, mişcare po-pulară!

 

 

Udrrea la mare 2

Elena Udrea, invitând electoratul popular la… urnă!

 

 

Udrea la mare 4        Mereu fascinanta preşedintă a Norvegiei, Elena Udrea, dă cu tifla prostituţiei politice româneşti, extaziindu-şi simpatizanţii cu formele po-pulare, cu care s-a impus în politică.

 

         Femeie frumoasă fiind şi conştientă de asta, dar incultă de te face să-ţi iei câmpii, obraznică şi agresivă ca oricare alt “advocăţel”, Elena Udrea s-a prins, datorită tembeleviziunilor, că ţăranul nostru mioritic şi consoarta lui sunt dispuşi să o răs-voteze, pe motiv că “măcar e femeie frumoasă”, aşa că îşi scoate pieptul înainte şi-şi bagă umblătoarele în apă sărată, de-ţi vine să juri că-i nimfa care ademeneşte şi nenoroceşte marinarul. Udrea la mare 3

 

         Proaspătă proprietară de partid (numai fraierii cred în democraţia şi în patriotismul partidelor), răpitoarea Elenă din Troiana lui Băsescu scoate la vedere singurele argumente pe care le are, afişându-le,fără dram de sfială, pe coastele fiordurilor norvegiene de la Neptun.

 

         În fond, nici nu înseamnă nimic altceva Partidul Mişcarea Populară din craci a Elenei Udrea şi din hăh-hăh-hăăăh a lui Băsescu, decât o insolentă recidivă în prosteală publică, pe fondul nenorocitului ăsta de Victor Ponta şi a aerianului Crin Antonescu, ambii purtându-se ca nişte salariaţi CIA de mâna a şaptea, care musai trebuie să-i ducă şi să-i readucă pe Băsescu şi pe Udrea pe cele mai înalte culmi ale disperării românilor şi ale ruinării României.

 

Udrea la mare        N-am plăcut-o niciodată pe fătuca asta (deja trecută), nici ca femeie (e prea cazonă), nici ca politician (e numai lozinci), nici ca personalitate (nu are, e doar o mostră de incultură umblătoare), care se comportă, în arealul politicii dâmboviţeano-pontice, precum “vedetele” lui Capatos sau ale lui Măruţă (fie vorba între noi, cu alea n-am nimic, atâta vreme cât nu se dau de-a berbeleacul, ca să conducă România spre dezastrul total).

 

         Şi-atunci, de ce i-am preluat fotografiile de pe grămădeala vizuală a Internetului? Doar ca să vă fac unora dintre dumneavoastră plăcere, bravilor “urmaşi ai lui Traian Băsescu” – ştia, pentru prima dată-n viaţă, Elena ce spune, pentru că Băsescu a murit de mult, dar încă nu şi-a dat seama. Hăh, hăh, hăăăh!