Afişul Bucovina Rock Castle 2016. Oficial. | Dragusanul.ro

Afişul Bucovina Rock Castle 2016. Oficial.

AFIS 2016 trupe _ mic de tot

*

Finalizat de către specialistul nostru în concepţii grafice – Lucian Francisc Csibi, de la “Relative”, afişul oficial “Bucovina Rock Castle 2016” vă oferă datele de care aveţi nevoie, ca să puteţi opta sau nu pentru o reîntâlnire cu noi, în şanţul Cetăţii Sucevei, la concertele din 18-20 august.

*

În mod întâmplător, prin jocul glisării zilelor pe calendar, în acest an Bucovina Rock Castle începe în ziua atestării documentare a târgului Sucevei, 18 august (1392), festivalul fiind dedicat, încă de la înfiinţare, memoriei ctitorului, voievodul Petru Muşat.

*

Târgul Sucevei, conform tradiţiei primarului Lungu, nu se implică decât cu vrămăşie în desfăşurarea Festivalului “Bucovina Rock Castle”, aşa că, în baza bugetului pentru trei zile de festival, care este în jumătate faţă de bugetul unei după-amieze de “Ziua Unirii”, la care au participat, mai anţărţ, ca spectatori, doar boscherarii Bin Laden şi locotenenţii, cred că vom izbuti să vă întrecem speranţele. Şi o precizare pentru ţaţa suficientă, Alina nu ştiu cum, care o face pe culturnica pe la “Intermedia”: decât să spui prostii, mai bine ignoră-ne, ca deobicei, ţaţo, şi continuă să-l pupi în dos pe Lungu!