Marea surpriză BUCOVINA ROCK CASTLE: PARTIZAN | Dragusanul.ro

Marea surpriză BUCOVINA ROCK CASTLE: PARTIZAN

 

Partizan 2

 

         O veste de ultimă oră pentru fanii Festivalului Internaţional “Bucovina Rock Castle”: vineri, 22 august, în şanţul de apărării al Cetăţii de Scaun a Moldovei din Suceava (nu suceava lui lungu, că aia e doar cu sarmalele de Sânziene), va cânta: PARTIZAN.

 

Partizan afis        Celebra trupă bucureşteană, în componenţa: Adrian Pleşca, Răzvan Moldovan, Valentin Neamţu (fost la IRIS), Cristian Sandu (fost la KRYPTON), Vasilic Malic şi Dan Muşetescu, nu are nevoie de nici o prezentare, dar voi încerca una succintă, pentru că numărul iubitorilor de rock din Suceava trebuie să sporească necontenit.

 

       Neconformiştii artişti de la PARTIZAN au în palmares două albume (“Am cu ce” – 2002 şi  “Bucureşti” – 20023), un disc single (“Păpuşea masculină”) şi trei videoclipuri, dintre care unul interis de televiziuni, dar vizionabil pe NET (“Duşmănia”), toate realizate în 2002 (celelalte două, difuzate de televiziuni, fiind “Fata mea” şi “Banii).

         Trebuie menţionat faptul că piesa “Fata mea” a fost unul dintre hiturile anului 2002 în România. 

 

Partizan 3

 

         Trebuie să menţionez faptul că noua surpriză a Festivalului Internaţional “Bucovina Rock Castle” nu înseamnă o împovărare a bugetului iniţial al Festivalului (rămâne acelaşi, pe care se străduiau să-l tot foarfece vrăjmaşii culturii sucevene, petre horbeat, călin brăcineanu, sorin fitil şi nu mai ştiu cum sârghe, de la CJ Suceava).

Nechifor deget gura       Surpriza înseamnă doar un salut recunoscător, adresat solidarităţii cu Festivalul. de care dă dovadă preşedintele C. J. Suceava, Ioan Cătălin Nechifor, de principalii noştri colaboratori artistici în pregătirea evenimentului: Mihnea Blidariu, Nick Făgădar şi Adrian Neagoe (toţi, de la LUNA AMARĂ), Andi Drăguşanul (TOY MACHINES), Lucian Csibi (RELATIVE), Bogdan Mezofi (GRIMUS), precum şi de “vinovaţii” de existenţa acestui festival, care le dă coşmaruri maneliştilor folclorici, deci de organizatorii Contantin-Emil Ursu, managerul Muzeului Bucovinei, Viorel Varvaroi, în sfârşit managerul Centrului Cultural “Bucovina”, şi de Ion Drăguşanul, de vocaţie veşnic răzvrătit.

 

         Sper să pot demonstra că solidaritatea înseamnă, pentru mine, mai mult decât orice.

 

Ion Drăguşanul

 

Azi, am depus 5 materiale pe acest site.

 

Continuările la “Minunea de la Maglavit”, “Istoria uitată şi iertată a averilor mănăstirelti” şi a romanului “pasărea şi clipa” le voi posta în zilele următoare.