Datina, Biblia Românilor - ediţie nouă, adăugită | Dragusanul.ro

Datina, Biblia Românilor – ediţie nouă, adăugită

Coperta Datina*

Pentru că, de o vreme, mi se tot cer exemplare ale cărţii Datina, Biblia Românilor, pe care am publicat-o în urmă cu vreun deceniu şi pentru că, între timp, am aflat, din sursele documentare străvechi, o puzderie de alte informaţii, care îmi întăresc susţinerile de odinioară, am decis ca, imediat după lansarea de cărţi din 7 ianuarie 2015, să încep rescrierea cărţii Datina, Biblia Românilor, reorganizând şi materialul.

*

Până în toamna anului 2015, voi izbuti, desigur, să recriu şi să tipăresc a doua ediţie a accestei cărţi, extinzând, de la spaţiul sacru bucovinean, la cel naţional, şi metoda de abordare. Prin urmare, cei care o doresc, sunt rugaţi să-mi comunice din vreme, ca să-i pot lua în evidenţă şi să le trimit cartea înaintea lansării oficiale a noii ediţii, una revizuită şi adăugită.

*

Precizez că, şi în varianta ediţiei întâi, cartea încerca recuperarea de istorie şi de spiritualitate strămoşească din reperele Datinii, care este, precum Biblia pentru evrei, istoria neamului nostru.


Comments are closed