Băsescu şi Ponta, în "coabitare" agraro-turistică | Dragusanul.ro

Băsescu şi Ponta, în „coabitare” agraro-turistică

 

Base po 1        Obişnuit cu plesneala şi cu vorbele spuse la plesneală, dar pe care Securitatea DNA le respectă ca pe Evanghelie, preşedintele Traian Băsescu, profitând că Ponta umblă hai-hui, prin Asia, după investitori, zvârle cu cepe degerate, sperând să le înlăcrimeze măcar pe babele rustice din târgurile patriei:

 

         „Tare mă tem că s-a întâmplat, zilele acestea, sper să nu fie aşa, vom vedea. Ar trebui, dacă suntem responsabili (haida-deh!  Şi nici măcar nu roşeşte, când dă asta pe gură! – n.n.), ca nimeni să nu mai mişte nici un centimetru pătrat de pământ de la institutul de cercetare. Mă tem că, zilele acestea, vreo 2.00-2.500 de hectare s-au mutat, iarăşi, pe nu ştiu unde”.

 

         Chestia asta tălâmbă se cheamă „declaraţie politică”. Va urma „declaraţia securistică DNA”.

 

         Între timp, junele Ponta, care tocmai şi-a depus şezutul de coană-mare undeva, dincolo de Ciomolunga şi Everest (sic! – ştiu că-i tot una, dar ei nu ştiu), miştocăreşte la mâna a treia:

                                                                                                                                            Base po 2

         „Dacă domnul preşedinte Băsescu s-a apucat de strategii agricole, înseamnă că se pregăteşte pentru funcţia de prim-ministru, că nu are nici o legătură Preşedenţia cu agricultura”.

 

         Replici stupide, golăneşti, şmecherii naive de prostit electoratul şi o desuetă campanie electorală permanentă şi fără de sfârşit. Ăştia ne conduc, şi oricât i-am tot roti noi la guvernare, tot „ăştia” rămân!

 

         Să se mai mire cineva că o ducem atât de prost, când, de fapt, doar prostie producem în spaţiul aparent responsabil al administrării statului?


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *